Your Site Title
IMG_4227.jpg

Natt på museet! 26.05.2017 Tegneworkshop 27.05–11.06 Vindusutstilling

«Natt på museet»
med Katrin Bergen og Richard Mally
i Naturhistoriske samlinger ved UiB
 
Tegneworkshop: Fredag 26. mai
Vindusutstilling: Lørdag 27. mai–11.juni

 
 

På workshopen «Natt på museet» får du sjansen til å studere og tegne et stilleben av insekter fra samlingene til Naturhistorisk museum, som for tiden er under oppussing. Kursholdere er biolog Richard Mally og illustratør Katrin Berge. 

Hver deltager får velge seg et insekt: som sommerfugl, øyenstikkere, biller, pinnedyr og møll. som du får studere med forstørrelsesglass og lyssette med lommelykt for dramatisk skyggeeffekt (dette er inkludert og er ikke nødvendig å ta med). Det vil også være et mikroskop tilgjengelig for enda nærmere studering. 

Tegningene vil etter workshopen bli utstilt i vinduene på galleriet Pamflett i Magnus Barfot gate 25, og det vil også trykkes et hefte med samlede tegninger som hver deltager får i etterkant. 

Richard Mally er stipendiat ved Naturhistoriske Samlinger ved UiB, med møll som sitt fagfelt. Mally vil introdusere museumssamlingene og insektene som er valgt ut for workshopen. Hans presentasjon foregår på engelsk.

Katrin Berge er en bergensbasert illustratør og kunstner, som arbeider med naturalistiske og detaljrike tegninger, og ofte med natur og dyreliv som motiv. Berge vil presentere tegneteknikker og komme med egenerfarte tips når det kommer til å lykkes med sin tegning.katrinberge.com

Kaffe, jus og lett snacks blir servert under workshopen. 
Ta med egne tegnesaker! :)

Programmet (Fredag, 26. mai)
18:00 to 18:30: Introduksjon med Richard Mally
18:30 to 22:00: Tegning med Katrin Berge og Richard


Vindusutstilling (Lørdag 27. mai–11.juni)

Pris
Grafillmedlem - 250kr
VISP-medlem - 450kr
Ikke-medlem - 750kr

Meld deg på via denne linken: https://grafillbergen.hoopla.no/sales/nattpaamuseet